Hoe werkt het bedrukken?

Het bedrukken van de herbruikbare bekers maakt je evenement helemaal af. Het aanvragen van bedrukte bekers is heel eenvoudig via onze website. Eerst geef je aan welke bekers je wil laten bedrukken en vervolgens om hoeveel bekers het gaat. Ook voeg je het design toe dat je graag op de herbruikbare bekers wilt bedrukken. Als je dit gedaan hebt kun je aangeven van welke services je gebruik wil maken. We bieden opslag, het spoelen en transport van de bekers aan. Als je gekozen hebt van welke services je gebruik wil maken hoef je alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen en eventuele opmerkingen of vragen. In 3 simpele stappen zijn jouw herbruikbare bekers met bedrukking aangevraagd!

Kenmerken van deze Drinkcup

  • Inhoud 20cl
  • Hoogte 10,5cm
  • Diameter bovenkant: 7,1cm
  • Diameter onderkant: 5,3cm
  • Stapelbaar
  • Vaatwasbestendig
  • Bedrukbaar
  • Herbruikbaar

Hoe is het statiegeld opgebouwd? Nou zo!

Als je bij DrinkCup herbruikbare bekers huurt rekenen we statiegeld. Dit statiegeld is een soort borg over de herbruikbare bekers. We rekenen statiegeld over de kratten en over de herbruikbare bekers.

Het statiegeld krijg je bij goed gebruik uiteraard terug! Op het moment dat de bekers na gebruik terug bij ons zijn voeren we een controle uit. We tellen de bekers om te controleren of we ze allemaal terug hebben, ook controleren we de bekers op schade. Uiteindelijk krijg je het statiegeld terug over de nette geretourneerde bekers en kratten.

Ons statiegeld bestaat uit:

  • Statiegeld over de kratten
  • Statiegeld over de bekers
Recycle
Blad

Of liever cups huren?

Dat kan ook, ontdek alle mogelijkheden!

Waarom DrinkCup?

Herbruikbare kunststof bekers zijn de toekomst! Waarom? Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker op evenementen. DrinkCup heeft speciaal hiervoor een concept ontwikkeld, waardoor ieder evenement met een statiegeld systeem kan gaan werken!

Duurzaam materiaal

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van polypropyleen, een onbreekbaar hardere soort plastic.

Eenvoudig te recyclen

Polypropyleen is een oliehoudend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het goed te hergebruiken is als grondstof!

Inclusief bestelapp

DrinkCup biedt een unieke bestelapp aan die het gebruik van de herbruikbare kunststof bekers nog makkelijker maakt!

Custom opdruk mogelijk

Het bedrukken van herbruikbare kunststof bekers maken jouw bekers een absolute eyecatcher!

Waste no more

Herbruikbare kunststof bekers bedrukken bij DrinkCup

Verduurzaming is een onderwerp dat jaarlijks weer veel besproken wordt. Je ziet dat er in alle branches wordt nagedacht over mogelijke verduurzaming, zo ook in de evenementenbranche. Wegwerpplastic zal een van de eerste producten zijn die moet verdwijnen op festivals. Bij DrinkCup bieden wij hiervoor dé oplossing! Je kan bij ons namelijk herbruikbare kunststof bekers bedrukken of huren tegen de allerlaagste prijs. We begrijpen dat een evenement organiseren al duur genoeg is, en dat het enorm veel zorgen met zich mee brengt. Om die twee factoren voor jou als organisator te verminderen bieden wij de laagste prijs, een ontzorgen we op het gebied van opslag, reiniging en transport. 

Bedrukken of huren?

We kunnen begrijpen dat je twijfelt over de keuze tussen bedrukken of huren. Aan beide zitten dezelfde voordelen qua service die we bieden, daarover hoef je dus niet te twijfelen! Het bedrukken van de herbruikbare kunststof bekers geeft natuurlijk wel een super tof effect, en zorgt ervoor dat de bezoekers van je evenement echt een wow-effect zullen beleven. 

Mocht je nog vragen hebben over het bedrukken van de herbruikbare kunststof bekers neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag en kijken ook graag met je naar de mogelijkheden!