Hoe werkt het bedrukken?

Het bedrukken van de herbruikbare bekers maakt je evenement helemaal af. Het aanvragen van bedrukte bekers is heel eenvoudig via onze website. Eerst geef je aan welke bekers je wil laten bedrukken en vervolgens om hoeveel bekers het gaat. Ook voeg je het design toe dat je graag op de herbruikbare bekers wilt bedrukken. Als je dit gedaan hebt kun je aangeven van welke services je gebruik wil maken. We bieden opslag, het spoelen en transport van de bekers aan. Als je gekozen hebt van welke services je gebruik wil maken hoef je alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen en eventuele opmerkingen of vragen. In 3 simpele stappen zijn jouw herbruikbare bekers met bedrukking aangevraagd!

Kenmerken van deze Drinkcup

  • Inhoud 35cl
  • Hoogte 14cm
  • Diameter bovenkant: 7,4cm
  • Diameter onderkant: 5,3cm
  • Stapelbaar
  • Vaatwasbestendig
  • Bedrukbaar
  • Herbruikbaar

Hoe is het statiegeld opgebouwd? Nou zo!

Als je bij DrinkCup herbruikbare bekers huurt rekenen we statiegeld. Dit statiegeld is een soort borg over de herbruikbare bekers. We rekenen statiegeld over de kratten en over de herbruikbare bekers.

Het statiegeld krijg je bij goed gebruik uiteraard terug! Op het moment dat de bekers na gebruik terug bij ons zijn voeren we een controle uit. We tellen de bekers om te controleren of we ze allemaal terug hebben, ook controleren we de bekers op schade. Uiteindelijk krijg je het statiegeld terug over de nette geretourneerde bekers en kratten.

Ons statiegeld bestaat uit:

  • Statiegeld over de kratten
  • Statiegeld over de bekers
Recycle
Blad

Of liever cups huren?

Dat kan ook, ontdek alle mogelijkheden!

Waarom DrinkCup?

Herbruikbare kunststof bekers zijn de toekomst! Waarom? Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker op evenementen. DrinkCup heeft speciaal hiervoor een concept ontwikkeld, waardoor ieder evenement met een statiegeld systeem kan gaan werken!

Duurzaam materiaal

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van polypropyleen, een onbreekbaar hardere soort plastic.

Eenvoudig te recyclen

Polypropyleen is een oliehoudend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het goed te hergebruiken is als grondstof!

Inclusief bestelapp

DrinkCup biedt een unieke bestelapp aan die het gebruik van de herbruikbare kunststof bekers nog makkelijker maakt!

Custom opdruk mogelijk

Het bedrukken van herbruikbare kunststof bekers maken jouw bekers een absolute eyecatcher!

Waste no more

Herbruikbare kunststof bekers bedrukken tegen de laagste prijs!

Er wordt ieder jaar meer gezocht naar een passend alternatief voor wegwerpplastic op evenementen. Bij DrinkCup kun je herbruikbare kunststof bekers huren. Dit verduurzaamt je evenement enorm. Herbruikbare kunststof bekers berdrukken behoort ook tot onze opties. Zelfs als je hiervoor kiest nemen wij je zorgen wat betreft opslag, reiniging en transport uit handen. Op deze manier hoef je als organisator niet bezig te zijn met alle randzaken en kan je kostbare tijd in andere zaken investeren. Daarnaast bieden wij het huren en bedrukken van herbruikbare kunststof bekers aan tegen de laagste prijs, waardoor je nooit te veel betaald bij DrinkCup!

Als je vragen hebt over het huren of bedrukken van de herbruikbare kunststof bekers, neem dan gerust contact met ons op!