Hoe werkt het bedrukken?

Het bedrukken van de herbruikbare bekers maakt je evenement helemaal af. Het aanvragen van bedrukte bekers is heel eenvoudig via onze website. Eerst geef je aan welke bekers je wil laten bedrukken en vervolgens om hoeveel bekers het gaat. Ook voeg je het design toe dat je graag op de herbruikbare bekers wilt bedrukken. Als je dit gedaan hebt kun je aangeven van welke services je gebruik wil maken. We bieden opslag, het spoelen en transport van de bekers aan. Als je gekozen hebt van welke services je gebruik wil maken hoef je alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen en eventuele opmerkingen of vragen. In 3 simpele stappen zijn jouw herbruikbare bekers met bedrukking aangevraagd!

Kenmerken van deze Drinkcup

  • Inhoud 50cl
  • Hoogte 15cm
  • Diameter bovenkant: 8,2cm
  • Diameter onderkant: 6,1cm
  • Stapelbaar
  • Vaatwasbestendig
  • Bedrukbaar
  • Herbruikbaar

Hoe is het statiegeld opgebouwd? Nou zo!

Als je bij DrinkCup herbruikbare bekers huurt rekenen we statiegeld. Dit statiegeld is een soort borg over de herbruikbare bekers. We rekenen statiegeld over de kratten en over de herbruikbare bekers.

Het statiegeld krijg je bij goed gebruik uiteraard terug! Op het moment dat de bekers na gebruik terug bij ons zijn voeren we een controle uit. We tellen de bekers om te controleren of we ze allemaal terug hebben, ook controleren we de bekers op schade. Uiteindelijk krijg je het statiegeld terug over de nette geretourneerde bekers en kratten.

Ons statiegeld bestaat uit:

  • Statiegeld over de kratten
  • Statiegeld over de bekers
Recycle
Blad

Of liever cups huren?

Dat kan ook, ontdek alle mogelijkheden!

Waarom DrinkCup?

Herbruikbare kunststof bekers zijn de toekomst! Waarom? Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker op evenementen. DrinkCup heeft speciaal hiervoor een concept ontwikkeld, waardoor ieder evenement met een statiegeld systeem kan gaan werken!

Duurzaam materiaal

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van polypropyleen, een onbreekbaar hardere soort plastic.

Eenvoudig te recyclen

Polypropyleen is een oliehoudend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het goed te hergebruiken is als grondstof!

Inclusief bestelapp

DrinkCup biedt een unieke bestelapp aan die het gebruik van de herbruikbare kunststof bekers nog makkelijker maakt!

Custom opdruk mogelijk

Het bedrukken van herbruikbare kunststof bekers maken jouw bekers een absolute eyecatcher!

Waste no more

Herbruikbare kunststof bekers bedrukken bij DrinkCup

Evenementen moeten net als veel bedrijven in Nederland ook flink gaan verduurzamen. Het wegwerpplastic is een van de eerste dingen die zal moeten verdwijnen op evenementen. Daarom kan je bij DrinkCup herbruikbare kunststof bekers bedrukken. Zo verduurzaam je het evenement wat je organiseert, en geef je de bezoekers een premium gevoel met de stevige bedrukte bekers. Als je geen bedrukking wil, kan je er ook voor kiezen om onze herbruikbare kunststof bekers te huren. Bij beide opties nemen wij de lasten omtrent transport, reiniging en opslag voor je uit handen. Dit zorgt ervoor dat je als organisator minimale tijd kwijt bent aan het proces rondom de herbruikbare kunststof bekers. Je kunt de kostbare tijd dan weer in andere aspecten voor het organiseren van je evenement steken. Ook bieden wij de laagste prijsgarantie, daarmee betaal je bij ons dus ook nooit te veel.

Mocht je nog vragen hebben over DrinkCup of onze diensten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op!