Wij leggen het
je graag even uit

Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker. Het beste, en meest duurzame, alternatief voor festivals is om een statiegeld systeem met herbruikbare kunststof bekers in te voeren. Hoe dit werkt? Met onderstaande video leggen wij het graag uit.

Meer ondersteuning nodig?

Bekijk dan onze toolkit!

Recycle
Blad

Waste no more

Herbruikbare bekers voor besloten evenement huren

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van Polypropyleen. De reden dat we gekozen hebben voor dit materiaal? Polypropyleen is buigzaam, bijna onbreekbaar, antibacterieel en in hoge mate recyclebaar. De bekers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Herbruikbare bekers voor een besloten evenement zijn gemakkelijk in te zetten doormiddel van ons statiegeldsysteem. Om uit te leggen hoe dit statiegeldsysteem werkt kunnen wij een toolkit op maat maken. Dit is communicatie voor zowel je medewerkers als voor de bezoekers van je evenement. Als je onze herbruikbare bekers alleen niet genoeg vindt, probeer dan ook eens onze pitchers, ze hebben een bewezen track record voor snellere afhandeling aan de bar en zorgen voor minder drankderving.

De services van DrinkCup

Bij het originele wegwerpplastic dacht je niet na over retournering, reiniging en opslag van deze producten. Bij de herbruikbare bekers is het uiteraard de bedoeling dat ze vaker gebruikt worden, vandaar dat de bekers ook gereinigd en opgeslagen moeten worden. Bij DrinkCup begrijpen we dat je als organisator van een evenement hier geen tijd en ruimte voor hebt. Daarom bieden wij verschillende services omtrent de herbruikbare bekers aan. Wij zorgen voor de logistiek van de herbruikbare bekers. Als de bekers geretourneerd zijn naar ons, reinigen wij de bekers grondig. Zodra de bekers weer schoon zijn slaan wij ze netjes in kratten op, zodat ze weer naar de volgende gebruiker gaan.

Custom herbruikbare kunststof bekers van DrinkCup

Het huren van de DrinkCups is natuurlijk super handig. Maar toch bieden we je graag nog een andere optie. Namelijk, het bedrukken van de DrinkCups! Het geeft je de optie om de herbruikbare bekers helemaal in de stijl van je evenement te maken. Er zijn talloze opties omtrent de bedrukking van de herbruikbare bekers. Ook voor de klanten die voor bedrukt gaan, willen we wel onze services aanbieden. Je neemt de bekers in tegenstelling tot huren wél af, maar je kunt ze wel bij ons laten reinigen en opslaan. Je kunt simpel aangeven hoe vaak en wanneer je de bekers nodig hebt, zodat wij kunnen zorgen dat ze weer op tijd op de gewenste locatie staan.

Heb je vragen over DrinkCup, onze services of onze producten? Neem dan contact met ons op! We kijken graag samen naar hoe we DrinkCup kunnen inzetten op jouw besloten evenement.