Wij leggen het
je graag even uit

Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker. Het beste, en meest duurzame, alternatief voor stadsbrede events is om een statiegeld systeem met herbruikbare kunststof bekers in te voeren. Hoe dit werkt? Met onderstaande video leggen wij het graag uit.

Meer ondersteuning nodig?

Bekijk dan onze toolkit!

Recycle
Blad

Waste no more

Herbruikbare bekers voor een stadsbreed evenement huren

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van Polypropyleen. De reden dat we gekozen hebben voor dit materiaal? Polypropyleen is buigzaam, bijna onbreekbaar, antibacterieel en in hoge mate recyclebaar. De bekers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Herbruikbare bekers voor een stadsbreed evenement inzetten is heel gemakkelijk door ons statiegeldsysteem. Als je niet alleen wil gaan voor herbruikbare bekers, probeer dan ook eens onze herbruikbare pitchers, ze hebben een bewezen track record voor snellere afhandeling aan de bar en zorgen voor minder drankderving.

Herbruikbare kunststof bekers en pitchers inzetten op jouw stadsbrede evenement

Herbruikbare bekers huren voor je stadbreed event doe je bij DrinkCup! Wij hebben ervaring met de grootste evenementen en de meest lastige cases. Geen zorgen meer over leveringen, reinigen of opslag, dat nemen wij allemaal uit handen! We zorgen voor de levering van de herbruikbare bekers, en voor de retournering. Op het moment dat de herbruikbare bekers weer bij ons arriveren zullen wij deze zorgvuldig reinigen, om ze vervolgens schoon op te slaan. Allemaal aspecten waar je als organisator dus niet meer over na hoeft te denken. Wij gaan de uitdaging graag met je aan! We leveren een toolkit op maat aan, waarin aan zowel je gasten als je medewerkers wordt uitgelegd hoe het systeem in zijn werking gaat. Uiteraard denken we graag met jou als organisator mee over hoe we DrinkCup het beste in kunnen zetten op je evenement. Neem daarom bij vragen altijd even contact met ons op!

Herbruikbare kunststof bekers en pitchers bedrukken

Omdat we begrijpen dat organisatoren het tof vinden als de bekers bedrukt zijn willen we die optie ook graag bieden bij DrinkCup! Je neemt dan als organisatie de bekers bij ons af, maar we kunnen de bedrukte bekers alsnog voor je leveren, reinigen en opslaan. Kortom, dezelfde services als bij het huren van de bekers. Je kunt bij ons aangeven hoe vaak je de bekers nodig hebt, en in de tussentijd staan ze schoon opgeslagen in ons magazijn. Ook bij de bedrukte bekers dus volledige ontzorging.