Maar hoe is het statiegeld dan geregeld?..

Nou zo dus!

Recycle
Blad

Waarom DrinkCup?

Herbruikbare kunststof bekers zijn de toekomst! Waarom? Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker op evenementen. DrinkCup heeft speciaal hiervoor een concept ontwikkeld, waardoor ieder evenement met een statiegeld systeem kan gaan werken!

Duurzaam materiaal

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van polypropyleen, een onbreekbaar hardere soort plastic.

Eenvoudig te recyclen

Polypropyleen is een oliehoudend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het goed te hergebruiken is als grondstof!

Inclusief bestelapp

DrinkCup biedt een unieke bestelapp aan die het gebruik van de herbruikbare kunststof bekers nog makkelijker maakt!

Custom opdruk mogelijk

Het bedrukken van herbruikbare kunststof bekers maken jouw bekers een absolute eyecatcher!

Waste no more

Herbruikbare kunststof bekers huren bij DrinkCup

Steeds meer (lokale) overheden zijn bezig met strenge wetgeving rondom verduurzaming. Ook in de evenementen branche merken we dit. Één van de meest voor de hand liggende oplossingen is het verbieden van de plastic wegwerpbeker. Deze zal dan vervangen moeten worden voor een duurzamere oplossing. We weten hoe groot de uitdaging is, maar gaan deze uitdaging graag samen met jou aan! Herbruikbare kunststof bekers huren kan dé oplossing voor jou zijn. Bij DrinkCup hebben we ervaring met het leveren van herbruikbare bekers aan grote festivals. Wij nemen de grootste lasten van jou als organisator uit handen. We zorgen voor levering, opslag en reiniging van de herbruikbare bekers. Géén zorgen rondom de bekers voor jou als organisator dus! Op deze manier verduurzaam je jouw festival, en ben je minder tijd kwijt om dit te regelen.

Laagste prijsgarantie

Een evenement organiseren kost natuurlijk al enorm veel geld, daarom willen wij het niet nog duurder voor je maken. Omdat we bij DrinkCup grootschalig importeren en dus grote voorraden hebben kunnen we de laagste prijsgarantie bieden. Dit in combinatie met de lasten die uit handen worden genomen maakt DrinkCup een geld- en tijdbesparende optie! Dit zorgt ervoor dat je meer tijd en geld beschikbaar hebt voor andere dingen op je festival.  Als je ervoor wil zorgen dat je herbruikbare kunststof bekers in de huisstijl van je festival zijn is bedrukken ook een optie die we bieden. Als je hiervoor kiest kun je gewoon gebruik maken van onze diensten zoals opslag, logistiek en reiniging. Op die manier kun je heel gemakkelijk custom herbruikbare kunststof bekers aanbieden aan de bezoekers op je festival.

Mocht je vragen hebben over de herbruikbare kunststof bekers, het bedrukken ervan of de diensten die we rondom de herbruikbare kunststof bekers leveren, neem dan gerust contact met ons op! We informeren en helpen je graag. Ook kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor een toolkit op maat.

Meer ondersteuning nodig?

Bekijk dan onze toolkit!