Waarom DrinkCup?

Herbruikbare kunststof bekers zijn de toekomst! Waarom? Veel (lokale) overheden zijn bezig met het verplichten van een duurzame oplossing voor de wegwerp beker op evenementen. DrinkCup heeft speciaal hiervoor een concept ontwikkeld, waardoor ieder evenement met een statiegeld systeem kan gaan werken!

Duurzaam materiaal

Onze herbruikbare kunststof bekers zijn gemaakt van polypropyleen, een onbreekbaar hardere soort plastic.

Eenvoudig te recyclen

Polypropyleen is een oliehoudend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het goed te hergebruiken is als grondstof!

Inclusief bestelapp

DrinkCup biedt een unieke bestelapp aan die het gebruik van de herbruikbare kunststof bekers nog makkelijker maakt!

Custom opdruk mogelijk

Het bedrukken van herbruikbare kunststof bekers maken jouw bekers een absolute eyecatcher!

Maar hoe is het statiegeld dan geregeld?..

Nou zo dus!

Recycle
Blad

Waste no more

De duurzame herbruikbare bekers van DrinkCup

Bij DrinkCup zien we dat er steeds meer overheden zich bemoeien met regels en wetten rondom duurzaamheid op een evenement. Met als grootste voorbeeld de wegwerp producten die we eerst niet konden wegdenken op evenementen. Maar dat is verleden tijd. We zijn enthousiast aan de slag gegaan met deze verandering in de evenementenwereld, om samen met jou de uitdaging aan te gaan. We importeren onze herbruikbare kunststof bekers grootschalig en kunnen hierdoor de laagste prijsgarantie bieden. Inmiddels hebben we al met de grootste festivals samengewerkt om samen met de organisatoren de evenementen te verduurzamen op onze manier.

De herbruikbare kunststof bekers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Dit varieert van bekers met een inhoud van 25cl tot bekers met een inhoud van 50cl. Voor ieder type evenement bieden we een geschikte herbruikbare beker aan! Daarnaast bieden we ook verschillende maten herbruikbare kunststof pitchers aan. We bieden volledige ontzorging op het gebied van transport van de bekers, de reiniging van de bekers wanneer deze teruggestuurd worden en vervolgens de opslag van de bekers. Onze bekers staan dus altijd schoon en netjes opgeslagen te wachten op de volgende huurder!

Herbruikbare bekers personaliseren

Omdat veel evenementen graag de bekers personaliseren met de huisstijl van het evenement, bieden we die optie ook. Er zijn veel mogelijkheden qua design, en de aanvraag voor de gepersonaliseerde bekers is gemakkelijk via het aanvraagformulier. Als je ervoor kiest de bekers te personaliseren neem je ze permanent af van DrinkCup, maar toch bieden we je wel de voordelen van het huren. Zo kun je toch gebruik maken van onze services op het gebied van transport, reiniging en opslag van de bekers. Super fijn als je niet genoeg ruimte en tijd hebt om alles rondom te bekers zelf te regelen!

Ben je enthousiast geworden over DrinkCup, of heb je vragen gekregen? Neem dan gerust contact met DrinkCup op, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en naar je vragen!