Hoe gaat de verzending van de herbruikbare bekers in zijn werking?

Bij orders boven de 10 kratten verzorgd DrinkCup zelf het transport. Dit om er voor te zorgen dat we zeker weten dat de herbruikbare bekers zeker op tijd op de juiste locatie zijn. Let op! Het verzendadres dient een fysiek adres te zijn. Alle orders tot en met 10 kratten zullen worden verzonden via PostNL. Hierin kunnen we snel schakelen, als er genoeg op voorraad is kunnen we orders die voor 18:00 besteld zijn dezelfde dag nog opsturen. Uiteraard gelden er bij bedrukte cups andere levertijden dan bij de reguliere bekers. Voor alle vragen over levertijden kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag!

 

Hoe gaat het retourneren van de herbruikbare bekers in zijn werking?

Voor het retourneren geldt hetzelfde als voor het verzenden. Bij orders boven de 20 kratten halen wij zelf de DrinkCups weer op. Hierdoor heeft u zelf veel minder werk rondom de DrinkCups. Let op! Ophalen moet op een fysiek adres. Bij orders tot en met 20 kratten krijg je retour labels mee om de bekers zelf retour te sturen. Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van de bekers kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er allemaal?

De herbruikbare bekers van DrinkCup zijn op verschillende manieren te betalen. We bieden de volgende opties:

iDeal, PayPal, MisterCash/Bancontact, SoFort en Vooruitbetaling.

Wanneer je kiest voor de optie vooruitbetaling, nemen we de bestelling in behandeling zodra het bedrag op onze rekening staat.

 

Waar kan ik een klacht indienen?

We hopen uiteraard dat je helemaal geen klachten hebt, maar helaas kan dat toch voorkomen. Mocht dat het geval zijn willen we je vragen contact met ons op te nemen. We proberen samen met jou een passende oplossing te vinden.

 

Wat als mijn vraag er niet tussenstaat?

Heb je een andere vraag die niet in de FAQ is beantwoord willen we je vragen contact met ons op te nemen. Een van onze medewerkers zal je met veel plezier verder helpen.

Maar hoe is het statiegeld dan geregeld?..

Nou zo dus!

Recycle
Blad

Waste no more

Herbruikbare kunststof bekers huren wordt steeds populairder. We streven met z’n alle een circulaire economie na, waarin gebruik geoptimaliseerd wordt, misbruik geminimaliseerd. Met het huren van de herbruikbare bekers van Drinkcup zetten we de juiste stappen richting deze circulaire economie!

Lees meer